Yksityistilaisuudet

Järjestä yksityistilaisuus Vantaalla

The Absinthe Bar & Clubilla voit järjestää yksityis- ja yritystilaisuuksia monenlaisiin tarpeisiin. Vantaan Rajatorpassa sijaitseva Bar & Club tarjoaa tyylikkäät puitteet hyvin erilaistenkin yksityistilaisuuksien järjestämiselle. Halusitpa sitten järjestää ikimuistoiset polttarit, varpajaiset, valmistujaiset tai syntymäpäivät ilman turhaa huolta järjestelyistä, tarjoiluista tai siivouksesta, niin The Absinthe Bar & Club on erinomainen valinta.

Tilamme soveltuvat hyvin myös erilaisiin yritystilaisuuksiin aina lämminhenkisistä pikkujouluista hauskoihin virkistyspäiviin. Kesäsesongin aikana viihtyisä terassimme mahdollistaa tilaisuuden laajentamisen myös ulkotiloihin ja talvisesongin aikana tunnelmalliset ja tilavat sisätilat tarjoavat miellyttävät puitteet mille tahansa tilaisuudelle.

Yksityistilaisuudet joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan

Järjestämme yksityistilaisuudet aina joustavasti asiakkaan tarpeita kuunnellen. Yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestäminen onnistuu kaikkina vuorokauden- ja vuodenaikoina. Asiantunteva sekä aina ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään suunnittelemaan ja toteuttamaan onnistuneen tapahtuman. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kertoa, millaisen tilaisuuden sinä haluaisit ystävillesi tai työkavereillesi järjestää. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus sinun toiveidesi mukaan.

The Absinthe Bar & Club

Viihtyisä baari Vantaan Rajatorpassa

 

Ota meihin yhteyttä

Avoinna

Maanantai - Torstai 14-00
Perjantai 14-04

Lauantai 09-04
Sunnuntai 09-00

Osoite

Nuijatie 2, 01650 Vantaa

Ota yhteyttä

0504722781

© Liltech Oy