The Absinthe Bar & Club

Viihtyisä baari Vantaan Rajatorpassa
TapahtumatYksityistilaisuudet

The Absinthe Bar & Club

Hauskanpitoa viikon jokaisena päivänä

The Absinthe Bar & Clubilla pääset nauttimaan hyvästä musiikista, maukkaista juomista ja rennosta meiningistä seitsemänä päivänä viikossa. Vantaan Rajatorpassa voit nousta ravintolan karaokelavalle esiintymään, nauttia vaihtuvien live-esiintyjien musiikista ja stand-up-komiikasta tai yksinkertaisesti iloita ystäviesi seurasta ja baarin hilpeästä tunnelmasta.

Viikonloppuisin The Absinthe Bar & Club muuntautuu meneväksi yökerhoksi, joka tarjoaa mahdollisuuden hauskaan iltaan tämän hetken kuumimmasta musiikista, aamun pikkutunneille asti kestävästä tanssista, herkullisista drinkeistä ja ennen kaikkea riemukkaasta tunnelmasta nauttien!

Nuijatie 201650 Vantaa

Avoinna

Maanantai 14-00

TIistai 14-00

Keskiviiko 14-00

Torstai 14-00

Perjantai 14-04

Lauantai 09-04

Sunnuntai 09-00

Viihdy karaoken parissa Vantaalla

The Absinthe Bar & Clubilla pääset laulamaan karaokea viikon jokaisena päivänä. Kaikki halukkaat pääsevät vuorollaan nousemaan lavalle ja toimimaan illan ainutlaatuisina esiintyjinä. Meiltä löytyy kattava valikoima parhaita pop-, rock- ja iskelmähittejä, joista löytyy varmasti jokaiselle laulajalle jotakin.

Tule The Absinthe Bar & Clubin karaokeen laulamaan tai kuuntelemaan. Meillä karaokea ei oteta liian vakavasti, sillä tärkeintä on yhteinen hauskanpito sekä hyvästä seurasta ja fiiliksestä nauttiminen.

Nauti mahtavasta livemusiikista ja stand-upista

The Absinthe Bar & Club tarjoaa monipuolista ohjelmaa mahtavista live-esiintyjistä hulvattoman hauskoihin stand-up-koomikoihin. Meillä pääset nauttimaan vaihtelevasta kattauksesta eri genrejen musiikkia. Livemusiikistamme vastaavat niin erilaiset bilebändit kuin akustisesti esiintyvät artistit ja herkät tulkitsijat.

Tutustu vaihtelevaan ohjelmatarjontaamme tapahtumat-sivullamme [linkki tapahtumiin] ja tule viihtymään hyvän musiikin parissa tai viettämään nauruntäyteistä iltaa ystäviesi kanssa poskettoman hauskoista stand-up-esityksistä nauttien.

Viihtyisä baari Vantaan Rajatorpassa

Vantaan Rajatorpassa sijaitseva baarimme tarjoaa sinulle ja ystävillesi upeat puitteet ainutlaatuiseen hauskanpitoon. Satoi tai paistoi, niin viihtyisät sisätilamme ja aurinkoinen ulkoterassimme tarjoavat erinomaisen ympäristön niin leppoisille after workeille kuin tanssin täyteiselle bileillallekin.

Baarimme henkilökunta on aina hyväntuulista ja palvelu asiantuntevaa ja ystävällistä! The Absinthe Bar & Clubin baarimikot valmistavat sinulle herkulliset coctailit ja suosittelevat mahtavasta erikoisoluiden valikoimastamme juuri sinun makuusi sopivimmat oluet. Tutustu kattavaan juomavalikoimaamme juoma- ja drinkkilista -sivullamme.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa myös mielellään sinua järjestämään ikimuistoiset yksityistilaisuudet erilaisiin tarpeisiin. Tutustu tarkemmin tilaisuuksien järjestämiseen yksityistilaisuudet-sivullamme, tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Avoinna

Maanantai - Torstai 18-00
Perjantai 18-04

Lauantai 18-04
Sunnuntai 18-22

Osoite

Nuijatie 2, 01650 Vantaa

Ota 

Yhteyttä 

0504722781

© Liltech Oy